Cabinet psihoterapie Bucuresti - Psihoterapie depresie si anxietate - Terapie de cuplu

Cabinet Psihoterapie Bucuresti – locul unde vei gasi raspunsul la framantarile tale

Cabinet psihoterapie Bucuresti te asteapta cu o abordare integrativa, moderna, a problemelor tale. In viata fiecaruia dintre noi pot aparea momente de tristete, anxietate, nemultumire, momente in care ne simtim blocati sau cu nervii intinsi la maxim… Simtim cum ceva se intampla, cum incepem sa pierdem acel sentiment de incredere in noi, siguranta de zi cu zi parca se subrezeste cu fiecare oftat al nostru. Suntem din ce in ce mai irascibili sau mai deprimati, ajungand sa fim ingrijorati si sa ne punem intrebari asupra sanatatii noastre.

Cabinet psihoterapie Bucuresti

Daca traversam o perioada asemanatoare, iar spijinul familiei sau al prietenilor ne-a lipsit ori nu ne-a fost de folos, cel mai bine ar fi sa ne adresam unui profesionist. Cabinet psihoterapie Bucuresti este locul unde un psiholog ne poate acorda intotdeauna un ajutor calificat, intr-o maniera profesionista si intr-un mod discret. In cadrul sedintelor de psihoterapie integrativa pentru adulti puteti invata cum puteti face fata momentelor dificile pe care le traversati, cum sa infruntati stresul si sa gestionati situatiile conflictuale.

Cabinet psihoterapie Bucuresti – optiunea terapeutica moderna

In cadrul psihoterapiei integrative, persoana care solicita serviciile unui psiholog nu este privita ca un pacient, precum in medicina clasica.  Raporturile dintre client si psihoterapeut sunt de egalitate si colaborare, spre deosebire de relatia medic-pacient unde pozitia medicului este preponderant dominanta si autoritara.

Astfel,  psihoterapia vizeaza statutul de om al solicitantului in integralitatea lui. Raporturile dintre acesta si psihoterapeut urmaresc optimizarea si consolidarea specifica pe multiple nivele: afectiv, cognitiv, comportamental, corporal si chiar spiritual.

Interventii terapeutice la Cabinet psihoterapie Bucuresti

Cabinetul de psihoterapie integrativa Bucuresti pentru adulti apeleaza la tehnici specifice, neinvazive, adaptabile oricarui tip de personalitate, avand rezultate deosebit de bune in:

 • Depresie
 • Anxietate
 • Atac de panica
 • Insomnii
 • Fobii
 • Stres
 • Traume
 • Tulburari de alimentatie
 • Dificultati de comunicare, relationare, adaptare
 • Interventii specifice pentru modificarea factorilor psihologici implicati în afectiuni psihosomatice

 

Relatia terapeutica in psihoterapia pentru adulti Bucuresti

Securitatea si confidentialitatea sunt reperele profesionalismului sub care se desfasoara fiecare sedinta de psihoterapie pentru adulti.

Intalnirea cu psihoterapeutul se constituie intr-un moment benefic de regasire interioara, departe de scena cotidianului, intr-un cadru adecvat, intr-o maniera care sa-ti faciliteze redescoperirea propriei valori.

Pe parcursul sedintelor de psihoterapie pentru adulti  Bucuresti ambii parteneri vor juca un rol activ in procesul de optimizare, implicarea in relatia terapeutica devenind mai mult decat o simpla relationare – un veritabil barometru al propriei existente.

Astfel, vei putea relationa cu psihoterapeutul asa cum vrei tu, poti sa razi sau sa plangi, poti sa te exprimi in voie, fara teama de a fi judecat sau etichetat, poti formula opinii fara riscul de a fi criticat sau luat peste picior.

 

 Cum te poate ajuta Cabinet Psihoterapie Bucuresti?

Cabinet Psihoterapie Bucuresti, pornind de la realitatea faptului ca fiecare individ este unic, te va ajuta:  

 • sa identifici noi solutii, adecvate personalitatii tale
 •  
 • sa redimensionezi problema reclamata abordand-o dintr-o perspectiva noua
 •  
 • sa descoperi si sa accesezi propriile resurse interne
 •  
 • sa gestionezi corect situatiile conflictuale
 •  

  De cate ori va trebui sa vii la Cabinet Psihoterapie Bucuresti?

  Frecventa intalnirilor  se va stabili de comun acord, de catre client si psiholog, la inceputul terapiei, timpul rezervat fiecarei sedinte fiind de 50 de minute.   

   

  Psihoterapie individuala pentru adulti online

  Clientilor care nu se pot deplasa la Cabinet Psihoterapie Bucuresti din varii motive (se afla in alt oras, alta tara, nu au timp suficient etc.) li se asigura suportul prin intermediul mediului online.

   

  Cand se observa efectele psihoterapiei?

  La inceperea sedintelor la Cabinet Psihoterapie Bucuresti se vor stabili obiectivele urmarite, acestea rezultand atat din discutiile preliminare, cat si din administrarea de chestionare si teste care vor evidentia particularitatile fiecarui caz in parte.

  Efectele psihoterapiei vor fi observabile in functie de gravitatea problemei reclamate si de gradul de implicare al clientului in actul terapeutic.

  Este necesar ca timpul afectat terapiei sa fie unul rezonabil; chiar daca se pot observa imbunatatiri relevante inca de la primele intalniri, se recomanda continuarea sedintelor pana la disparitia completa a simptomelor, insistandu-se pe dezvoltarea unor mecanisme de adaptare optime.

  La Cabinet Psihoterapie Bucuresti, in cadrul sedintelor sustinute, vei invata cum poti face fata momentelor dificile pe care le traversezi.

   

  Programari tel. 0724 870 300

  Citeste mai departe

  psihoterapie varstnici
  Medicina clasica

  Batranetea nu este o boala

  Batraneatea nu este o boala. Este doar o noua ipostaza a trupului, a mintii, a…
  Medicina clasica

  „EXCESUL DE GLUCOZĂ” SI RADICALII LIBERI: MECANISME, MITURI SI REALITĂŢI

  Este uşor să auzi vorbindu-se despre „glucoză în exces” şi să te gândeşti…
  viziera Neo
  Medicina clasica

  Cum ne protejam copiii la scoala si in terapie - viziera Neo

  Cu totii ne gandim cum sa ne protejam cat mai bine copiii, mai ales in aceasta…
  Poveste de învingător. Medicul născut la 7 luni care recuperează bebelușii prematuri
  Medicina clasica

  Poveste de invingator. Medicul nascut la 7 luni care recupereaza bebelusii prematuri

  Venita pe lume cu handicap si cantarind doar 1.600 de grame, doctorita Liliana…