Viata este asemeni unei combinatii de incuietoare, dar care contine mai multe cifre.
Da­ca descoperiti combinatia, usa seifului se deschide pe loc.
Nu e vorba de un miracol si nici nu depinde de noroc. Nici macar nu conteaza cine sunteti, atata timp cat aveti cifrele potrivite. Tot asa exista si o combinatie de ganduri si actiuni care va vor per­mite sa realizati aproape tot ceea ce va doriti - si puteti gasi combinatia ideala, daca o cautati.
 
Sanatatea, bunastarea, fericirea, succesul si pacea interi­oara sunt supuse aceluiasi principiu. Daca faceti lucrurile potrivi­te, in modul potrivit, veti obtine rezultatele dorite. Daca puteti stabili cu exactitate ce anume va doriti, puteti afla cum au obti­nut altii acelasi lucru inaintea voastra. Apoi, daca faceti exact aceleasi lucruri pe le-au facut si ei, obtineti aceleasi rezultate pe care le-au obtinut acestia. Acest „secret al succesului" este atat de simplu, incat foarte multi oamenilor il ignora. Puteti avea ab­solut tot ce va doriti, daca va doriti cu adevarat si daca sunteti gata sa perseverati suficient de mult, pentru a face ceea ce altii au facut inaintea voastra ca sa obtina lucruri similare.
 
Nu are importanta daca sunteti tanar sau in varsta, barbat sau femeie, alb sau de culoare. Nu conteaza daca v-ati nascut intr-o familie bogata sau intr-una saraca. Natura este neutra. Ea nu respecta doar anumite persoane si nu face favoruri. Va ina­poiaza ceea ce ii oferiti, nimic mai mult, nimic mai putin. Doar voi sunteti cei (are hotarati ce anume ii oferiti.
Candva, Goethe a scris: „Natura nu stie de gluma; ea este intotdeauna sincera, intotdeauna serioasa; are mereu dreptate, iar erorile si ratacirile ii apartin intotdeauna omului. Pe omul incapabil sa o aprecieze il dispretuieste; ea i se supune si isi dezvaluie1 secretele numai celui capabil, pur si autentic."
 
Oamenilor fara succes le este greu sa inteleaga aceasta idee, deoarece sunt obisnuiti sa caute, in exterior, explicatii pentru ceea ce li se intampla in viata. Dar dovada se afla pretu­tindeni in jurul nostru. Oriunde priviti, vedeti oameni din toate categoriile - tineri si varstnici, de culoare si albi, educati si nee­ducati - realizand lucruri extraordinare si contribuind semnifi­cativ la progresul societatilor in care traiesc.
 
În acelasi timp, vedeti oameni care beneficiaza de avantajul unei familii de calitate si a unei educatii foarte bune, dar care nu au nici o directie in viata. Ei au servicii care nu le ofera satisfactii, se complac in relatii care nu ii bucura si traiesc mult sub potentialul lor de implinire si fericire. Modul in care puteti avea succes si sa fiti fericiti, in care puteti avea ceea ce va doriti cu adevarat in viata, este sa descoperiti combinatia incuietorii de la usa seifului; in loc sa stati, sperand ca roata norocului sa ia o turnura norocoasa, ca la ruleta, mai bine studiati si urmati exemplul celor care deja au avut succes.
 
 
 
 
Sponsorizate
De ce bogaţii rămân bogaţi: investesc diferit faţă de noi
Motivatie

De ce bogatii raman bogati: investesc diferit…

Înca din cele mai vechi timpuri, modul in care un om poate migra catre o clasa sociala superioara a…
Motivatie

Cantaretul

Odata, un cantaret a fost invitat sa sustina un concert special." Trebuie sa fie ceva special,…
Motivatie

Te-ai nascut bogat

Bob Procter Dupa ce am descris cateva din caracteristicile banilor, iti propun o „tehnica” simpla…

Citeste mai departe

viziera Neo
Medicina clasica

Cum ne protejam copiii la scoala si in terapie - viziera Neo

Cu totii ne gandim cum sa ne protejam cat mai bine copiii, mai ales in aceasta…
Poveste de învingător. Medicul născut la 7 luni care recuperează bebelușii prematuri
Medicina clasica

Poveste de invingator. Medicul nascut la 7 luni care recupereaza bebelusii prematuri

Venita pe lume cu handicap si cantarind doar 1.600 de grame, doctorita Liliana…
Sănătatea femelior: anexita nu trebuie ignorată!
Medicina clasica

Sanatatea femelior: anexita nu trebuie ignorata!

Netratata sau tratata incorect, poate duce la infertilitate. Incidenta…
Soluţii antisforăit: ce funcţionează cu adevărat şi ce nu
Medicina clasica

Solutii antisforait: ce functioneaza cu adevarat si ce nu

Sforaitul nu mai este considerat de nimeni o problema minora, o neplacere…