yumeiho1

Cand oamenii vor intelege ca terapia prin masaj prelungeste viata prin transferul de energie care se produce, viata le va fii mai lunga si plina de reusite. Vor intelege si vor reusi.

Masajul  este atat o terapie naturista, cat si o metoda de prevenire a bolilor. Conform ei, se maseza anumite parti ale corpului pentru a ridica puterea naturala de rezistenta la boli si in scopul vindecarii. Folosind-o, nu mai sunt necesare medicamente,injectii sau operatii, avantajul ei fiind acela ca nu exista efecte secundare.

Ce face terapia prin masaj

Elibereaza blocajele care se instaleaza la nivelul coloanei, articulatiilor, dar si la nivelul subtil, facandu-ti sufletul sa-si doreasca mai mult, mintea sa judece mai bine, ochii sa vada mai limpede, urechile sa auda ceea ce trebuie, iar tu sa intelegi ceea ce trebuie sa faci pentru ca viata sa-ti straluceasca.

Terapia prin masaj are ca obiectiv restaurarea echilibrului functional al biomecanicii si fiziologiei corpului uman. Ca terapie, aceasta se inscrie in cele mai bune metode de energizare, tonifiere si echilibrare din toate punctele de vedere a organismului uman.

Terapia prin masaj este indicata cu rezultate excelente in urmatoarele afectiuni : asimetrii de bazin, cifoze, scolioze, lordoze si diverse combinatii ale acestora,rigiditate musculo-articulara, laxitate ligamentara, distributie gresita a greutatii corpului la nivelul bazinului si la membrele inferioare,tulburari de mers, echilibru, statica, nevralgii, mialgii reumatismale, neurologice, post traumatice, psihogene, afectiuni articulare, contracturi musculare, atrofii musculare, afectiuni si suferinte ale aparatului cardiovascular, tulburari gastro-intestinale: transit intestinal diminuat, constipatie, dischinezii biliare, staza pilorica, multiple forme de nevroza astenica, spasmofilii, tetanii crinice, distonii neurovegetative, in tulburari induse de stres: insomnii, anxietate, agitatie, oboseala cronica fizica si psihica. Incapacitate de relaxare, obezitate, sedentarism, diabet, guta, pregatirea gravidei pentru nastere, diverse afectiuni ginecologice, pediatrie: anemii, rahitism, lentoare in gandire, timiditate, emotivitate.,recuperarea capacitatii de miscare si efort la sportivi, pregatirea sportivului pentru performanta, geriatrie: intretinere si stimulare a musculaturii scheletice,a articulatiilor, recuperarea pacientilor care au suferit imobilizari prelungite, ameliorarea, corectarea si cresterea ventilatiei pulmonare, in disfunctii sexuale.

Prin folosirea terapiei prinmasaj pacientii elibereaza dinlauntrul lor efectele nocive ale stesului, privesc cu incredere viata, sunt mai senini si vioi si, de ce nu, mai frumsi. Se face o preventie in bolile grave, se intareste sistemul imunitar al corpului, inalta trupul, acesta devenind mai elastic si mai flexibil. Imbunateste functia sexuala si reda armonia in cuplu.

 
Terapeut ALEXANDRA HINDA, Resita 

Sponsorizate

Citeste mai departe

viziera Neo
Medicina clasica

Cum ne protejam copiii la scoala si in terapie - viziera Neo

Cu totii ne gandim cum sa ne protejam cat mai bine copiii, mai ales in aceasta…
Poveste de învingător. Medicul născut la 7 luni care recuperează bebelușii prematuri
Medicina clasica

Poveste de invingator. Medicul nascut la 7 luni care recupereaza bebelusii prematuri

Venita pe lume cu handicap si cantarind doar 1.600 de grame, doctorita Liliana…
Sănătatea femelior: anexita nu trebuie ignorată!
Medicina clasica

Sanatatea femelior: anexita nu trebuie ignorata!

Netratata sau tratata incorect, poate duce la infertilitate. Incidenta…
Soluţii antisforăit: ce funcţionează cu adevărat şi ce nu
Medicina clasica

Solutii antisforait: ce functioneaza cu adevarat si ce nu

Sforaitul nu mai este considerat de nimeni o problema minora, o neplacere…