Bob Procter

Dupa ce am descris cateva din caracteristicile banilor, iti propun o „tehnica” simpla prin care poti incepe imediat sa atragi catre tine sumele de bani care iti sunt necesare. Primul lucru pe care doresc sa il faci este sa iti imaginezi ca stai in camera ta impreuna cu mai multi prieteni. În continuare, imagineaza-ti ca le declari acestora intentia ta de a deveni bogat, sau cel putin atat de bogat incat sa iti permiti sa traiesti exact asa cum iti doresti. Cum te face sa te simti aceasta declaratie? Daca nu esti foarte diferit de ceilalti oameni, cel mai probabil vei simti o stare de disconfort. Nu este exclus chiar sa iti retragi declaratia de dinainte, anuntandu-ti prietenii ca a fost doar o gluma. Si totusi, este foarte important sa intelegi ca oamenii bogati nu simt niciodata o stare de disconfort in legatura cu banii. Probabil ca te intrebi: „De ce?” Raspunsul cel mai evident este urmatorul: pentru ca au foarte multi bani. Totusi, acesta nu este un raspuns corect. Este important sa intelegi ca simplul fapt ca ai bani nu te faci automat sa te simti confortabil in privinta lor. Cu alte cuvinte, unul din motivele pentru care oamenii bogati au bani este chiar faptul ca si-au cultivat o stare de constiinta diferita de cea a oamenilor obisnuiti, pe care o voi numi de acum inainte: „constiinta prosperitatii”.

Orice om care doreste sa atraga sume mari de bani in viata lui trebuie sa isi cultive aceasta constiinta a prosperitatii.De aceea, prima intrebare pe care ar trebui sa ti-o pui este: „Ce as putea face pentru a cultiva aceasta constiinta a prosperitatii?” Cea mai buna modalitate de a-ti dezvolta constiinta prosperitatii consta in a te vizualiza (in plan mental) ca avand deja suma de bani pe care o doresti. Mintea subconstienta nu poate face deosebirea intre realitate si vizualizare. De aceea, in scurt timp vei ajunge sa te simti confortabil la gandul ca ai foarte multi bani, si implicit vei incepe sa ii atragi.

Poate ca ti se pare un simplu joc, dar te asigur ca este unul din cele mai intelepte lucruri pe care le poti face. Daca vei reusi sa iti convingi mintea subconstienta ca esti bogat si ca te simti bine in aceasta stare de prosperitate, ea va incepe automat sa caute modalitati de a transpune in realitate sentimentele tale „imaginare”.Daca toata aceasta poveste ti se pare o simpla fantezie, ignora pe moment randurile de mai sus si continua lectura cartii de fata. Voi reveni de mai multe ori de-a lungul cartii asupra acestui concept si te asigur ca pana la terminarea lecturii, aceste randuri vor capata o semnificatie diferita pentru tine.

 
Sponsorizate
Motivatie

Cantaretul

Odata, un cantaret a fost invitat sa sustina un concert special." Trebuie sa fie ceva special,…
De ce bogaţii rămân bogaţi: investesc diferit faţă de noi
Motivatie

De ce bogatii raman bogati: investesc diferit…

Înca din cele mai vechi timpuri, modul in care un om poate migra catre o clasa sociala superioara a…
Motivatie

Succesul in viata

Viata este asemeni unei combinatii de incuietoare, dar care contine mai multe cifre. Da­ca…

Citeste mai departe

viziera Neo
Medicina clasica

Cum ne protejam copiii la scoala si in terapie - viziera Neo

Cu totii ne gandim cum sa ne protejam cat mai bine copiii, mai ales in aceasta…
Poveste de învingător. Medicul născut la 7 luni care recuperează bebelușii prematuri
Medicina clasica

Poveste de invingator. Medicul nascut la 7 luni care recupereaza bebelusii prematuri

Venita pe lume cu handicap si cantarind doar 1.600 de grame, doctorita Liliana…
Sănătatea femelior: anexita nu trebuie ignorată!
Medicina clasica

Sanatatea femelior: anexita nu trebuie ignorata!

Netratata sau tratata incorect, poate duce la infertilitate. Incidenta…
Soluţii antisforăit: ce funcţionează cu adevărat şi ce nu
Medicina clasica

Solutii antisforait: ce functioneaza cu adevarat si ce nu

Sforaitul nu mai este considerat de nimeni o problema minora, o neplacere…