Ca sa schimbi gustul specific al cafelei pui zahar, lapte sau frisca. Asta daca esti in anul 2013, scrie Huffigton Post, care publica un articol despre o noua tendinta in ceea ce priveste servirea unei cesti de cafea.
O combinatie care s-a bucurat de mare succes in SUA este cafeaua cu unt si ulei de palmier sau de cocos.
Dave Asprey, inventatorul acestei retete a numit-o „bulletproof coffee” ( nr. cafeaua antiglont). Cafeaua combinata cu unt si cu ulei de palmier sau de cocos promite sa iti asigure energia de care ai nevoie pentru a face fata unei zile incarcate. În plus, aceasta pare sa fie un aliat de nadejde in curele de slabit, deoarece ajuta la mentinerea senzatiei de satietate pe o perioada mai lunga de timp.
Untul, ulei de cocos si de palmier sunt usor absorbite de organism. Untul neutralizeaza pofta de mancare si ii furnizeaza creierului nutrimentele necesare pentru a functiona la capacitate maxima.
Dave Asprey spune ca ideal este sa folosesti ...