Elena FranciscKatie Byron a trait ceea ce se numeste o Revelatie. A putut arunca o privire dincolo de cortina care ne acopera adevarata, marea Realitate. Dupa ce a trait intunecimea depresiei si a baut pana la fund cupa disperarii, intr-o buna dimineata ea s-a trezit intr-o stare de bucurie deplina si si-a dat seama ca suferinta ei a luat sfarsit. Libertatea acelei Revelatii nu a mai parasit-o niciodata. Aceasta carte, Iubeste ceea ce este, cuprinde intregul continut al acelei Revelatii traite in mod direct. Katie Byron impartaseste cu noi toti, intr-un fel simplu si de o superba claritate, calea pe care ea parcurs-o de la intuneric spre lumina.
“Nu problema ne provoaca suferinta, ci gandurile noastre legate de problema”, spune Katie Byron. Contrar credintei inradacinate, tentativa de a renunta la un gand dureros nu functioneaza niciodata; in schimb, odata ce am parcurs Lucrarea – cum numeste ea procesul interior al clarificarii – gandul este acela care renunta la noi. Ajunsi in acel punct, putem iubi cu adevarat realitatea, exact asa cum este ea. Procesul este pur si simplu o serie de patru intrebari fundamentale care, aplicate unei probleme anume, iti permit sa vezi ceea ce te tulbura intr-o lumina complet diferita.
Tu este acela. Tu esti singura ta speranta, deoarece noi nu ne vom schimba pana nu o faci tu. Treaba noastra e sa te agresam cat de tare putem cu tot ce te infurie, te supara, te dezgusta, pana cand vei intelege. Atat de mult te iubim, fie ca suntem sau nu constienti de asta. Întreaga lume se refera la tine. Şi nu va fi pace in lume pana cand nu gasesti pacea in tine, in clipa asta, spune Byron Katie.
Mii de oameni au trecut pana acum prin Lucrare alaturi de Katie Byron. Mii de probleme umane, de la relatii la cele mai profunde frici, au fost lasate in urma, iar situatii care pareau imposibile si-au gasit rezolvarea. Pacea si limpezimea mintii survin de fiecare data, implacabil, la finalul procesului descoperit de Katie Byron. E greu de imaginat cineva care sa nu beneficieze de pe urma lecturii acestei carti care ne pune la indemana un instrument uluitor de simplu si eficace pentru transformarea interioara. „Aceasta carte reprezinta cheia. Foloseste-o” spunea Eckhart Tolle, autorul Puterii Prezentului, despre Iubeste ceea ce este.

Sponsorizate

Articole asemanatoare

Editura Vellant

Solutia Schopenhauer

Prestigiosul romancier si psihiatru Irvin Yalom ofera in acest roman una dintre cele mai minutioase…
Editura Adevar Divin

Furculite in loc de cutite

Iata principiile care stau la baza dietei alimentare bazata pe produse integrale de origine…
psihiatrie
Editura ECOU TRANSILVAN

Psihiatrie

Pentru medicii de familie, psihologi, psihoterapeuti, asistenți sociali, studenți Ediția a IV-a,…

Citeste mai departe

viziera Neo
Medicina clasica

Cum ne protejam copiii la scoala si in terapie - viziera Neo

Cu totii ne gandim cum sa ne protejam cat mai bine copiii, mai ales in aceasta…
Poveste de învingător. Medicul născut la 7 luni care recuperează bebelușii prematuri
Medicina clasica

Poveste de invingator. Medicul nascut la 7 luni care recupereaza bebelusii prematuri

Venita pe lume cu handicap si cantarind doar 1.600 de grame, doctorita Liliana…
Sănătatea femelior: anexita nu trebuie ignorată!
Medicina clasica

Sanatatea femelior: anexita nu trebuie ignorata!

Netratata sau tratata incorect, poate duce la infertilitate. Incidenta…
Soluţii antisforăit: ce funcţionează cu adevărat şi ce nu
Medicina clasica

Solutii antisforait: ce functioneaza cu adevarat si ce nu

Sforaitul nu mai este considerat de nimeni o problema minora, o neplacere…